lørdag den 6. december 2014

Kloster småkager

I torsdags var jeg ENDELIG i kloster med Tiffanie og Frederikke. Vi havde også kun snakket om det i 3 uger. Selve klosteret var bare en kirke, hvor der sad en nonne bag nogle tremmer helt bagerst. Udenfor klosteret sad der en tiggerdame, som viste os hen til en dør med en ringklok. Da døren åbnede gik vi ind på klosteret og fandt en luge, hvor der sad en nonne inde bagved og solgte småkager, som hun selv bager. Man kan ikke se nonnen, for de vil alle gerne være anonyme. Men vi købte en pose småkager og gav hende alt for mange penge. Så har vi også givet noget til en god sag.


Efter klosteret gik hen på San Miguel markedet og kiggede, for jeg havde ikke været der endnu. De havde de lækreste ting at spise til frokost og i næste uge skal vi derind og have paella. 
Bagefter gik vi ind på Plaza Mayor og så julemarked. Der var ALT til at lave et krybbespil, lyskæder, gran, juletræer, grimt julepynt og alt muligt andet. Det var sindssygt dyrt. En lille bitte figur kostede imellem 5 og 10 euro. Helt sindssygt. Men flot var det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar