tirsdag den 23. september 2014

Første arbejdsdag

Igår var min første arbejdsdag hernede. Jeg arbejder kun fra 17-21 eller til når børnene skal i seng. Så jeg har masser af fritid. Familien har en dame, der kommer og gør alle de huslige ting og laver mad hver dag (Jenny). Hun er super sød og vi snakker godt sammen. Jeg skulle hente børnene med hende og så tage dem med på legepladsen, og senere hjem for at spise og vente på forældrene kom hjem. Jeg gav pigerne neglelak på og de elskede det! Alle 3 børn var så trætte da de kom hjem, og var ved at sove da vi sad og så tv, så der skulle ske noget! :) Pigerne skal lære englesk, så jeg skal snakke engelsk med dem. Det er bare lidt svært, for de vil slet ikke svare på engelsk. Enten svarer de med tegnesprog eller også gør de som om de ikke forstår mig, og så må jeg lige oversætte til spansk. Men det skal nok komme ligeså langsomt. Vi starter bare med få ord som de kan sige og som senere kan blive til sætninger.

Jenny lavede det lækreste mad igår. Heldigvis spiser familien meget sundt, så der er ikke noget problem der! :)

Imorgen kommer min lillebror herned på studietur og jeg glæder mig så meget til at se ham!

I dag er jeg en smule syg og er bare hjemme, så jeg tænkte jeg lige kunne vise nogle billeder af mit dejlige værelse. Forældrene synes det er så lille, men jeg synes det er dejligt!

De havde været så søde at printe nogle billeder ud af mine veninder og min familie! I det hele taget bor de faktisk ret flot! Jeg føler mig meget hjemme her! 

2 kommentarer:

  1. Savner dig ❤️❤️❤️!!! Godt at se du har det godt og at de er søde skat <3

    SvarSlet